Välkommen!

Vi vill önska dig varmt välkommen till vårt bröllop och till bröllopets egen hemsida. Här finner du information om allt som kan vara nyttigt att veta inför vår stora dag. Vår önskan är att du ska vara med och förgylla lördagen den 13:e juni 2020 och göra den till ett minne för livet.

All kärlek!

Madelene & Joakim

Toastmadamer

Monica Tiger 073-372 47 05
Brudens faster. 

Lisa Tiger Erngren 076-026 08 11
Brudens kusin och Monicas dotter.

Dessa eminenta damer kommer att hålla i bröllopsdagens program och finnas till hands för alla typer av funderingar. Du som vill hålla ett tal, arrangera en aktivitet, uppträda eller på annat sätt förgylla vår dag hör av dig till någon av toastmadamerna så att de kan planera in detta på bästa sätt.

 

Vigsel

Vi kommer att vigas i Karlskoga kyrka, lördagen den 13:e juni 2020 kl. 14:30. 

 

Middag & fest

Efter vigseln bjuder vi in till middag och fest på Degernäs herrgård. Herrgården ligger i Degerfors, ungefär en mil utanför Karlskoga. Där bjuds det på buffé och kocken vill veta, på ett ungefär, hur många som önskar fisk och hur många som önskar kött. Anmäl gärna detta i samband med att du O.S.A:r senast 1:a maj. Då önskar vi även veta om du föredrar vegetariskt samt har några allergier.

Degernäs herrgård har gott om parkeringsplatser för dig som kommer med bil. Föredrar du buss så stannar linje 500 en bit bort, meddela oss om du planerat att åka buss så ska vi se till att du kommer fram på bästa sätt. 

Vägbeskrivning

Karlskoga kyrka, Kungsvägen 38, 691 36 Karlskoga.
Kyrkan är belägen mitt i Karlskogas centrum. I anslutning till den finns parkeringsplatser, om dessa skulle vara upptagna finns det gott om parkeringsplatser i närheten. Till kyrkan hittar man enklast genom att följa skyltning mot centrum.

Degernäs herrgård, Degernäs Camping, 693 80 Degerfors.
Ungefär en mil utanför Karlskoga ligger Degerfors. Herrgården är belägen intill Degerfors golfbana vilken du ser på din vänstra sida när du närmar dig Degerfors från Karlskogahållet.

 

Vi kommer tyvärr inte att kunna erbjuda någon gemensam transport mellan kyrkan och herrgården. Om du har några funderingar kring logistiken kan Lisa och Monica svara på dina frågor. 

Klädsel

Vi har valt klädkod "kavaj" för vårt bröllop. Dock går det alldeles utmärkt för damer att välja långklänning om man så önskar. Undvik gärna färgen vit, den är upptagen.

Barn

Våra barn kommer att vara med under ceremonin i kyrkan, era guldklimpar är givetvis också välkomna. Efter vigseln kommer de att spendera natten hos våra fantastiska grannar då vi önskar oss en bröllopsfest i vuxet sällskap. Vi vet att de får det roligare där. Små små bebisar som behöver mammas och pappas närhet är självklart välkomna även till bröllopsfesten.

Boende

Brudparet kommer att sova kvar på den intilliggande campingen - Degernäs camping. Vi skulle tycka att det vore väldigt roligt om så många som möjligt gjorde oss sällskap och bokade egna stugor. På morgonen 14 juni ordnar vi en gemensam frukost för er som spenderat natten på campingen. Alla stugor är preliminärbokade 13 - 14 juni fram till 1 maj. Så vill man prova på campinglivet tillsammans med oss kontaktar man Degernäs camping innan 1/5. Besök gärna deras hemsida för mer information om stugor och priser, Degernäs camping.

Du som är intresserad av att boka en stuga mejlar till reception@degernascamping.se 
Följande uppgifter anges i mejlet: 
Namn
E-post
Telefonnummer
Adress
Att man är bröllopsgäst till Tigers bröllop
Eventuella önskemål om slutstäd av stugan (600 - 1200 kr beroende på stuga) samt sänglinne (100 kr/pers)

Om man inte önskar spendera natten i Degerfors finns ett par alternativ i Karlskoga:
Bofors Hotell
Hotell Alfred Nobel
Grönfeltsgården 

Bröllopsgåva

Vi önskar oss att så många som möjligt är med och firar vår dag och om man har möjlighet, bor kvar på Degernäs camping tillsammans med oss. 

För den som önskar ge en present i bröllopsgåva kommer här några tips på vad vi som brudpar skulle glädjas åt:

- Ekonomiskt bidrag till bröllopsresa. Vi har i dessa Corona-tider valt att inte önska oss presentkort från någon specifik aktör då resebranschen känns lite skakig. Om man funderar på att bidra till en bröllopsresa kan man kontakta våra toastmadamer för vidare information.

- Presentkort på Mio.

- Om man gärna vill komma med ett ting, så gör Svenskt Tenn trevliga saker.